Van 7 tot 22 mei 2022 vindt de tweede editie van STORMLoop in Herentals plaats. Wij doen hier als jeugdhuis graag aan mee. Op zowel zondag 15 mei als zondag 22 mei vinden er workshops plaats in Jeugdhuis Tiener. Beide workshops zijn gratis, maar je moet je wel inschrijven.

Action painting – zondag 15 mei – 14u tot 16u

Durf jezelf te smijten en leef je helemaal uit! Met allerlei kleuren en soorten verf, kwasten, rollers en spuitbussen creëer je een spetterend kunstwerk. Laat je verrassen door je spontaniteit en ontdek gaandeweg allerlei beelden en patronen in je kunstwerk. Tijdens deze workshop ervaar je dat je om iets inspirerend te creëren niet altijd alles op voorhand moet uitkienen. Ga op in het moment en vertrouw op je gevoel!

Opwarmen doen we door te experimenteren met schilderen op muziek. Kies je voor andere kleuren bij een ballad dan bij een ruig metalnummer? Je ontdekt hoe verschillende melodieën en andere ritmes een compleet ander resultaat geven.

Klik hier om je in te schrijven.

Stencil Art – zondag 22 mei – 14u tot 16u

Kruip in de huid van straatkunstenaar Banksy en ontwerp je eigen stencils. Je snijdt je zelfverzonnen sjabloon uit en spuit dit op een ondergrond naar keuze: kartonnen borden, MDF platen of muren, maar evengoed vuilnisbakken of bloempotten. We werken met graffitispuitbussen dus trek kleren aan die vuil mogen worden.

Klik hier om je in te schrijven.